МАГАЗИНЪТ СЕ НАМИРА НА
БУЛ. БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ, БЛ. 2
В ДЯСНО НА ПЪРВИЯ СВЕТОФАР НА БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ СЛЕД ПОДУЕНЕ!

ВИЖ КАРТАТА:

За фирмата


Фирмата съществува от 1998г. и е специализирана в продажба на оригинални резервни части за BMW. Можем да се похвалим със значителни складови наличности за актуалните автомобили на българския пазар, а за позициите, които не са на склад осъществяваме бързи доставки от Германия два пъти седмично.

Вари 2000 ЕООД прилага гъвкава ценова политика към едровите си клиенти и добри отстъпки за дългогодишните си партньори.

С оглед на по-добри конкурентни позиции фирмата извършва и експресни доставки на оригинални резервни части за Mercedes, VW и AUDI със същата акуратност и експедитивност характерна за работата ни с BMW. За да осигури точна и актуална информация за клиентите си, фирмата продължава да инвестира в оригинални софтуерни продукти и осигурява ежемесечния им ъпдейт.

Ние не забравяме, че основното ни преимущество са нашите служители и тяхното постоянно обучение и висока мотивация са от изключително значение за нас.

При нас клиента винаги има право и мнението му е закон за нас!


СЕРВИЗ:

С оглед на цялостното обслужване на своите клиенти Вари 2000 ЕООД разполага и със собствен автосервиз, в които извършваме професионално и бързо обслужване на Вашето BMW. Сервизът разполага с модерно сервизно оборудване, оригинални специализирани инструменти и възможно най-актуалната диагностична апаратура на пазара.

Високо квалифицираните ни служители с радост ще се погрижат за вашето сигурно, комфортно и безпроблемно пътуване, задължително за марката BMW.

Ето и част от многобройните дейности, които предлагаме:

  • Диагностика на всички модели на BMW, Mercedes и AUDI

  • Ремонти по ходовата част на Вашия автомобил

  • Основни ремонти на двигатели и скоростни кутии

  • Ремонт на автоматични скоростни кутии

  • Смяна на масла и филтри

  • Ремонти по електрическата и климатичната система на автомобила

  • и мн. други

 
Сервиза се намира на бул. Ботевградско шосе в двора на комплекс „МАРГЕЛ”, непосредствено до разклона за Кремиковци.